Tuesday, December 17, 2013

Ano, holčička Hannah Millington (6) přišla s nápadem udělat dortové šaty. Líbily se jí ty, které měl


Tweet
Ty webct dvc jsou vážně k nakousnutí! Neuvěřitelný webct dvc svatební dort ve tvaru svatebních šatů má 17 vrstev, cukráři na něho spotřebovali 22 kilo cukrové pasty a počítá se s ním pro mlsné jazýčky 2000 svatebčanů! Donna Milington z britského Staffordshire se nechala inspirovat dcerou Hannah, která prohlásila, že maminčiny svatební šaty jsou tak krásné, že by se daly zbaštit. Dort by hotov během jednoho webct dvc týdne.
Ano, holčička Hannah Millington (6) přišla s nápadem udělat dortové šaty. Líbily se jí ty, které měla na sobě v den svatby její maminka. Paní Donna (36) vše ukázala a popsala cukráři a mohlo se začít.
Hannah se probírala mými starými fotografiemi a napadlo ji, že uděláme stejné šaty, ale sníme je! Říkala jsem si, že je to skvělý nápad, vypráví matka. Tahle gigantická sladkost byla odhalena a poté snědena na Národní svatební show v Birminghamu ve Velké Británii.
Každý z nás si dá rád do nosu, a co by to bylo za vydatné jídlo bez sladkého dezertu na závěr? Ale víte, že může takový dortík stát jako garáž plná drahých sporťáků od ferrari po porsche? Tady jsou ty nejdražší
Nejdražší dort na světě. Cukrář webct dvc ho vyráběl asi půl roku. Pak šel do dražby. Vězte, že 223 malých diamantů na povrchu udělají radost i té nejzatvrzelejší dietářce. A pozor, drahé kamínky jako jediné nejsou jedlé.
Dezert z lahodných ingrediencí, včetně čokolády, exotického ovoce a irského krému, podávaný s mangem a kompotem z granátového webct dvc jablka. Kolem dokola je akvamarín z 80 karátového zlata, který napodobuje rybí šupiny.
Francouzský cukrář Pierre Herme vyrobil novou makaronku, která je o trochu dražší než obvyklá. Zákazník se může vybrat z octu balsamico, červeného vína, arašídového másla a dalších náplní, které byste si přáli mezi dvěma pusinkami. webct dvc
Tato cihla zlata v podobě dezertu je vytvořena z fíků, hrušek, meruněk, kdoulí, které jsou naloženy webct dvc v jamajském rumu po dobu dvou let. Dort je na závěr posypaný vanilkou z Francouzské polynésie, karamelem, černými lanýži a listem 24 karátového zlata. Vyrábí se asi 72 hodin.
Doktor čuně Barták: Plánoval vraždy a chce ven!
Propiska webct dvc ve tvaru injekční stříkačky s Jen 39 Kč 79 Kč
Blesk Zprávy | Celebrity | Rádce Kalousek si pověsí Zemana a Zeman zase knížete! Papež František slavil své 77. narozeniny snídaní s bezdomovci Švédský spisovatel Lagercrantz píše čtvrtý díl Milénia Jihosúdánci prchají kvůli bojům v armádě pod ochranu OSN Kličko zve Janukovyče po jeho moskevských rozhovorech do ringu Ministři financí eurozóny diskutují o detailech bankovní unie Budeme dál doplácet: Národní banka nezmění kurz koruny celý příští rok! Dolarové dluhopisy Ukrajiny v reakci na dohodu s Ruskem zpevňují Bílý dům: Ruské peníze znepokojení Ukrajinců neřeší Světová banka získá 52 miliard dolarů na podporu nejchudších zemí iSport Fotbal | Hokej | Tenis | OH Soči 2014 Prostějov se rozloučil s LM porážkou, ale bude hrát Pohár CEV ONLINE: Bayern nastupuje do klubového MS. Hraje s čínským Kuang-čou 7055. sázkový den Rozdělení výherních jistin Vylosovaná čísla hry Euromiliony AS Řím a Inter Milán musí za rasismus fanoušků zaplatit pokutu UEFA potrestala rasismus: Olympiakos a Zenit nesmí vyprodat stadion! Wilshereovi webct dvc z Arsenalu hrozí trest za zdvižený prostředníček Zenit a Olympiakos nesmějí kvůli rasismu vyprodat osmifinále LM Za korupci ve slovenském fotbale padly tresty na 14 až 25 let Blesk pro ženy Móda a krása | VIP | Příběhy Nejlepší erotické dárky: Žhavé tipy pro něj i pro ni Jak zvládnout vánoční webct dvc úklid co nejrychleji? webct dvc Jděte na to chytře! Madonna a Sean Penn opět spolu? Na Vánoce webct dvc určitě! Tragický rekord: Žena v Indii potratila desaterčata Bára Basiková: Ježíškovi jsem ještě nenapsala Ložnicové pazvuky: Je váš partner soustředivý chrochtal nebo sobecký dlaždič Nejnovější fakta: Může za smrt Diany královská rodina? Naučte se pít vodu v zimě! Budete krásná a čilá Předvánoční půst: Štíhlejší a zdravější už za 5 dní Česká rodina v Thajsku: Držet pořádnou zubatinu za ocas Aha Žhavé drby | Trapasy | Musíte vidět Dva roky od skonu Havla ( 75) vdova promluvila: Ke dveřím si postavil patrona dobré smrti! Genzerova bejvalka Linda Finková (45): Promluvila o třetím dítěti! Kdo se před Vánoci napakuje: Kolik stojí lístek na Vondráčkovou, Absolonovou nebo Bílou? Zbláznila se?! Marnivá Ochotská lije do cukroví rum za tisíce! Polívková se po dvou letech sešla s oběma rodiči: Došlo na výčitky! Doktor čuně Barták: Plánoval vraždy a chce ven! Údajně šílené webct dvc matce vzali dítě vynuceným císařským řezem: Pořád na tebe myslím, píše své holčičce! Natáčení Dědictví 2: Havlová neuvěřitelně ztloustla, vykopali webct dvc jí hrob! Nejslavnější český komiks všech dob slaví kulaté narozeniny: Rychlým šípům je 75 let! + vyřešení hlavolamu uvnitř! Fanánek má zlatou protézu!
Auto.cz News | Testy | Videa Mitsubishi Lancer Evo XI bude hybrid s tříválcem Reportáž: Se Škodou Rapid Spaceback za vánočními stromy Mini John Cooper Works Concept: Ostrý mrňous se ukáže v Detroitu Designový webct dvc retroduel: Ford Ka v

No comments:

Post a Comment