Wednesday, December 11, 2013

Trvalá stavba spojená se zemí pevným základem, která je prostorově soustředěna a navenek uzavřena ob


Nová témata
Chci koupit pudni prostor   (2) Mimořádný vklad do fondu oprav   (6) Vyúčtování tuv   (0) open source ?   (0) topení v sušárně   (6) Vznik společenství   (4) fond oprav existuje z net   (2) Užitná plocha bytu   (0) půda ve výhradním užívání většinového vlastníka z net - přístup na střechu?   (3) Zvuková neprůzvučnost oken špalety a hranol s dvojsklem   (0) práva menšinového vlastníka u vznikajícího z net SVJ a nejasně definované zálohy fondů oprav   (3) Rušení nočního klidu-změny v občanském zákoníku pro SVJ.   (11) Pokoj v podkroví   z net (5) doručování změn o vyučtování   z net (4) počítání poplatku z prodlení   (1)
Poměrová měřidla Krupp | 3 hodiny 13 min. měřidla tepla ( rozdílné ) Martina D. | 3 hodiny 47 min. limit 40 dB pro sousedské vztahy? P.V. | 3 hodiny 48 min. Chci koupit pudni prostor 1 svjdukelská111 | 4 hodiny 14 min. Miroušku trochu úcty, Karel Jíša | 4 hodiny 14 min. Karlíku z net o co ti jde? Zkus 1 svjdukelská111 | 4 hodiny 22 min. Karlíku o co ti jde? Zkus Miroušek | 4 hodiny 51 min. koupě půdního prostoru ppp | 4 hodiny 52 min. Vznik společenství 4 Kolemjdoucí | 6 hodin 16 min. Vznik společenství 3 Kolemjdoucí | 6 hodin 57 min. Merice tepla 10 Jaroslav Jaroslav | 7 hodin 10 min. dovolím si komentář dle zkušenosti Jaroslav Jaroslav | 7 hodin 14 min. Vznik společenství Bl | 7 hodin 28 min. Re: Merice tepla 9 Petr Patočka | 7 hodin 30 min. Vážený pane lake, pokud Karel Jíša | 7 hodin 54 min.
Trvalá stavba spojená se zemí pevným základem, která je prostorově soustředěna a navenek uzavřena obvodovými stěnami a střešními konstrukcemi s nejméně z net dvěma prostorově uzavřenými samostatnými užitkovými prostory, s výjimkou hal. Rozhodnutím vlastníka za budovu lze považovat rovněž sekci se samostatným z net vchodem, pokud je samostatně označena číslem popisným a je tak stavebně technicky uspořádána, že může plnit samostatně základní funkci budovy.
Dobrý den,zavazuje nějaká vyhláška,či zákon bytové družstvo,aby mělo mít vypracovaný Provozní řád garáží? Domnívám se,že by měl být nedílnou součástí provozu garáží,v tomto mi však bytové družstvo oponuje s tím,že z net to není jeho povinností.Dě kuji. snaik
na základě schválené projektové dokumentace a požárně bezpečnostního řešení (PBŘ) se vypracovává z net PROVOZNÍ ŘÁD. Vypracovává jej provozovatel, tedy BD nebo SVJ, které je oprávněné a povinné za účelem správy společných částí.
V návaznosti na PBŘ se vypracovávají dokumenty: dokumentace začlenění do kategorie činností požárního nebezpečí, stanovení organizace zabezpečení požární ochrany, požární řád, požární poplachová směrnice.
Provozní řád, v souladu s výše uvedenými dokumenty z net v návaznosti na Prohlášení vlastníka, a zákonem o požární ochraně, o kanalizacích, hygienických, bezpečnostních a jiných předpisech, dále řeší: jak vysoká mot.vozidla mohou do prostor z net vjíždět, zda smí vjíždět i vodila PLG, CNG, elektro, apod., rychlost jízdy v prostoru garáží, volné průjezdné profily, co činit při úniku pohoných či mazacích hmot, kde jsou umístěny z net sanační prostředky, jaká jsou bezpečnostní zařízení v garážích (snímače požáru, snímače CO) a jak se chovat co činit při spuštění bezpečnostní signalizace, co se smí či nesmí v garážích skladovat , co se smí či nesmí v garážích opravovat , atd.
Dobrý den, děkuji Vám pane Matějko za odpověď. Věděl by jste,kde přesně je zakotvena samotná povinnost bytového družstva k vypracování Provozního řádu garáží? Znamená to,že pokud ho bytové družstvo nemá,mohu v garáži pod panelovým domem skladovat i nějaké věci ( jízdní kola apod.) nebo i tak jsem vázán různými ( požárními, ) předpisy? Předem děkuji za odpověď. Raška
V případě jakéhokoliv problému plně odpovídá za sankce ze správního řízení. Problémem může být např: výška vozidla, rychlost vozidla, tonáž vozidla, z net pohon LPG, skladování pohonných látek pneumatik či jiných předmětů, únik pohoných látek, oprava vozidel v garáži, zranění pěší osoby, kolize (srážka) vozidel, přiotrávení osoby CO , zahoření motorového vozidla, atd., atd.
Nyní k zákonům: 133/1985 Sb. dle tohoto se stanoví, např. zákaz vjezdu vozidel LPG, co se nesmí v garážích skladovat, že se nesmí v garážích opravovat mot.vozidla, jak se chovat při požáru, únikové cesty, nouzové osvětlení, rozmístění hasících prostředků, z net požární uzávěry (dveře), atd., Zákon č. 174/1968 Sb., v platném znění a Zákon ČNR č. 552/1991 Sb., a jejich prováděcí předpisy dle tohoto se řeší bezpečnost obecně, včetně osvětlení a nouzového osvětlení, zákon o pozemních komunikacích dle tohoto se stanovuje max rychlost, systém dopravy, organizace pohybu osob, zákony z oblasti ekologie a ochrana životního prostředí, včetně prováděcích předpisů, dle těšchto se stanoví postupy při úniku provozních hmot, aby se zamezilo úniku do kanalizační sítě, jsou-li garáže vybaveny LAPOL je řešen jeho provoz, Zákon č.86/1992 Sb., o péči o zdraví lidu, ve znění pozdějších předpisů a jeho prováděcí vyhlášky

No comments:

Post a Comment