Thursday, December 19, 2013

Hledat Sekce Magaz


Hledat Sekce Magazín Krása a móda Sex a vztahy Zdraví a životní styl Rodina Bydlení Nákupy Horoskopy Soutěže Recepty leifheit Poradny Vaše fotky Pohlednice
Toužíte po bydlení v rodinném domě, jenže máte strach, že byste se o něj nedokázali postarat? Zkuste řadovku! leifheit Nabízí leifheit vhodný kompromis: malá zahrada je ideální na odpočinek, ale její údržba vám nezabere moc času. Totéž platí pro funkční interiér. Ten, do kterého vás zveme dnes, oceníte nejen v deštivém počasí.
Řadový dům v lokalitě Na Dubečnici nedaleko Prahy by mohl sloužit jako ukázka toho, jak dokonale a účelně využít nejen pozemek, ale i každý centimetr místa. Architekt na parcelu o velikosti dvě stě padesát metrů čtverečních navrhl patrový dům s dispozicemi 5 + kk, podlahovou plochou 185 metrů, garáží, jedním otevřeným parkovacím místem a dvěma terasami. A samozřejmě malou zahradou. To vše stojí šest milionů korun. Přízemí, kam je radost vstoupit
Na první pohled je to detail, který ovšem dokáže hodně zpříjemnit život. Přijedete z nákupu, venku prší a vy nemusíte tahat tašky od auta do domu a při tom moknout tento dům má totiž propojenou garáž leifheit s obytnou částí. leifheit Z práce i nákupu se tak dostanete bez problému suchou nohou . Nemusíte leifheit se však bát, že se odtud špína leifheit a zápach dostanou do bytu. Stejně jako vstupní prostor, i garáž je od obytné část oddělena uzavíratelným zádveřím. Jeho součástí je pak i více leifheit než třímetrová šatna, kde lze odložit nejen kabáty nebo boty, ale vejde se sem třeba i kolo nebo dětský kočárek.
Než projdete halou do propojeného obývacího pokoje s jídelnou a kuchyní, minete technickou místnost, do níž se kromě kotle či zásobníku na teplou vodu vešlo i praktické špinavé umyvadlo, například na mytí bot, napouštění kýble na vytírání a podobně. Protější koupelna s toaletou, umyvadlem a sprchovým koutem tak slouží jen a pouze k mytí a sprchování, což je příjemné a zjednodušuje to i její úklid. leifheit Architekt využil i prostor pod schodištěm, kde vznikla malá komora na věci, které je třeba mít při ruce.
Ve více než čtyřicetimetrovém obývacím pokoji zaujme výrazná podlaha. Jde o třívrstvé dřevo s dekorem asijského ořechu, které leifheit je však vyskládané do v poslední době tolik oblíbené leifheit mozaiky, říká Kateřina Večeřová ze společnosti leifheit Amadet, která domy v této leifheit lokalitě stavěla a zařizovala.
K výrazné podlaze pak architekt zvolil nábytek v neutrálním světlém dřevě zkombinovaném s bílou barvou. To platí i pro kuchyňskou linku vyrobenou na míru, která dostala podobu dvou rovnoběžných linií. V části leifheit u zdi je umístěná potravinová leifheit skříň spolu s dřezem a myčkou. Do ostrůvku leifheit přišlo varné centrum a volná pracovní plocha. Aby nebyl nepořádek při přípravě jídla tolik na očích, dělí ji od jídelní části zvýšená záda . Tak zde také vznikl domácí bar.
Spotřebiče jsou vestavěné, až na jednu výjimku leifheit volně stojící nerezovou chladničku. Šlo o určitý záměr, protože leifheit kov se v tomto prostoru opakuje ještě několikrát na konstrukci jídelních židlí a rámu krbové vložky.
Právě krb a televize tvoří střed obývací leifheit části. Proto také trojmístná pohovka a dvě křesla leifheit z bílé kůže stejný materiál je použitý i na židle u jídelního stolu jsou otočené směrem k nim. Stále je tak na co se dívat, když zklame program v televizi, oheň se nikdy neomrzí.
Na obývací pokoj navazuje i terasa. Velká francouzská, ale i ostatní okna v tomto domě jsou dřevěná, což dnes není obvyklé. Aby dokonale vynikla jejich krása, nestojí před nimi radiátory, ale vytápění zajišťují podlahov&eacut

No comments:

Post a Comment