Monday, December 16, 2013

V našem domě máme v domovním řádu mimo jiné tato ustanovení: outdoor wall art Kouření a užívání otev


Online uživatelé outdoor wall art LILI
prohlášení vlastníka   outdoor wall art (0) Vybírání peněz na údržbu a správu domu. Jak přesně na to.   (0) PŘÍJMY VLASTNÍKŮ SVJ Z NEBYT. PROSTOR A NAKLÁDÁNÍ S NIMI   (1) volba tretiho clena vyboru svj   (5) Uhelna   (0) Rekonstrukce bytu se zasahem do nosnych sten   (5) Změna názvu společenství   outdoor wall art (10) Smlouva o výkonu funkce členů výboru SVJ v NOZ   (19) Odstranování psích exrementů   (1) Komíny - prohlášení o užívání či neužívání komínu (komínového průduchu)   (3) Dispozivita ustanovení odst. 2 1180 NOZ   (6) Daň vybíraná srážkou - 6 odst. 4 ZDP od 1. 1. 2014   (0) Obrana vlastníka - diktát většiny   (8) Změna stanov outdoor wall art - notářský zápis?   outdoor wall art (2) Chci koupit pudni prostor outdoor wall art   (3)
Příjmy a nakládání s nimi 1 lake | 2 hodiny outdoor wall art 14 min. Komíny Mira | 4 hodiny 10 min. volba třetího člena 4 martl | 12 hodin 26 min. Rozhodné datum k vyúčtování Milan Vlček | 12 hodin 55 min. Kalendář úkonů (revize, údržby, servisy, správa) Jiří Khun | 13 hodin 1 min. Změna názvu společenství n Jar | 13 hodin 30 min. Rozůčtování Nákladů na TUV Milan Vlček | 13 hodin 46 min. poznámka k ..zástupce samosprávy 2 ivan kostelka | 16 hodin 27 min. Obrana vlastníka - diktát většiny 2 x | 19 hodin 18 min. Obrana outdoor wall art vlastníka - diktát většiny outdoor wall art _3 x | 19 hodin 38 min. volba člena výboru | 20 hodin 22 min. Volba třetího člena 3 lake | 23 hodiny 37 min. volba třetího člena Marcela Dvořáková | 1 den 1 min. Volba třetího člena výboru 1 lake | 1 den 56 min. Zásah do nosných outdoor wall art stěn 5 lake | 1 den 2 hodiny outdoor wall art
Informace o moderování diskuse
bydlíme v domě s deseti bytovými jednotkami. outdoor wall art Soused parkuje svůj moped ve sklepě ve společné kolárně. Považuji to za velice troufalé z hlediska outdoor wall art požární bezpečnosti a nejsem si jist, zda v případě outdoor wall art nějaké nehody by pojišťovna neodstoupila od plnění. Veškeré mé námitky ignoruje. Není-li v právu, jak mám postupovat. Děkuji vám za odpověď.
Pojišťovny vůbec nezajímá jestli v kolárně nebo sklepě parkujete mopeda či skůtra.Pojišťovna plní podle toho až co je uvedeno v případě požáru v požární zprávě vystavené příslušným HZS.A co jsem se informoval tak nepamatují případ,že by se moped či skůtr sam od sebe vzňal.Jestli-že někdo bude chtít založit požár,tak ho založí i bez těch vašich mopedů a skůtrů. Petr
Měli jsme stejný problém, outdoor wall art zaparkovaná outdoor wall art dvě motokola v jednom sklepě, skladování pohonných hmot. Byla to otázka jednoho outdoor wall art měsíce, motokola byla pryč. Bytový dům, kolaudovaný, se suterénem, sklepy, nikoliv s garážemi a garážovým stání. Garáže a garážová stání v obytných domech mají jiné stavební podmínky. Když si uvědomíme, že pohonné hmoty, jsou hořlavina a ve většině domů ve sklepních prostorách vedou i plynové rozvody,je jasné,že z domu by nezbylo nic. Protože se vlastník bytové jednotky bránil, tak jsme mu předložili stanovisko pojišťovny, s největší pravděpodobností bychom odškodněni byli, ale veškerá škoda by byla pojišťovnou vymáhána na tom, kdo nerespektoval zákony a rozhodnutí členů společenství. Další poučení i odborné právní firmy ? Dobrý den, dotyčný porušuje ustanovení Zákona č. 133/1985 Sb. 5 a násl. a dále vyhlášku č. 246/2001 Sb. Ve znění pozdějších předpisů. Roční požární prohlídka by měla o této závadě outdoor wall art zpracovat protokol a můžete pak tento problém případně řešit i soudní cestou.
Vše bylo zpracováno a předáno dotyčnému proti podpisu, ještě tentýž den bylo vše vyklizené a navíc , ti , kteří měli ve sklepech sekačky outdoor wall art na trávu, kanistry s benzínem, vše zmizelo. Vydali jsme i domovní řád, kde v odstavci užívání společných prostor domu a nebytových prostor patřících k nebytovým jednotkách ve společných prostorách domu, je zakázáno odstavovat a parkovat motorová vozidla např. motocykly, motokola a užívat otevřeného outdoor wall art ohně atd. Společné prostory domu, sklepy, nebyly kolaudovány, jako garáže motorových outdoor wall art vozidel.
Výbor SVJ, ale i družstva si musí svou zodpovědnost uvědomit, musí chránit svou vlastní kůži, proto je třeba udělat vše proto, aby bezohlední a nezodpovědní lidé byli řádně poučeni, outdoor wall art když jím to samotný rozum nekáže.
Garážování motorových vozidel je možné pouze v prostorech takto stavebně určených, v projektu a ve výpisu z katastru se u takových prostor objevuje označení garáž nebo garážové stání . Prostory bytového domu jiného stavebního určení ke garážování motorových vozidel určeny nejsou.
V našem domě máme v domovním řádu mimo jiné tato ustanovení: outdoor wall art Kouření a užívání otevřeného ohně je ve sklepech zakázáno. Skladování hořlavých látek a výbušných látek ve sklepech je zakázáno. Ve sklepech a sklepních chodbách je zakázáno umisťování motorových vozidel. Ve společných částech domu (kolárna) je zakázáno umisťování motorových vozidel. Na parkovacích místech není dovoleno provádět jakékoliv opravy motorového outdoor wall art vozidla, které by ohrožovaly ostatní vozidla vlastníků nebo uživatelů bytů. Je zakázáno vylévat zbytky pohonných látek, olejů a čistících prostředků do kanalizačních odpadů. Mimo dalších

No comments:

Post a Comment