Friday, December 20, 2013

Zcela wine chiller nové pneumatiky Michelin se specifickým rozměry (165/50 R 18) snižující spotřebu


JEDNOKOLKA Jednokolka SBU jezdí na elektřinu VĚDA Syntetický benzín za 8 Kč/l, bez emisí ČESKO Praha má první dobíjecí stanice AUTO Výroba Chevroletu Volt přerušena Autosalon Ženeva 2013: Citroen C3 Hybrid Air - hybridní auto na vzduch
Koncern PSA Peugeot Citroen wine chiller se na autosalonu Ženeva 2013 chlubí novou technologií HYbrid Air. Po značce Peugeot ji na svém stánku prezentuje také Citroen, a to v prototypu modelu Citroen C3 Hybrid Air.
Citroën , který byl průkopníkem wine chiller v používání filtru pevných části, jako první prodával systém Stop&Start, byl iniciátorem hybridní ho dieselového pohonu s technologií Hybrid4 a jako první začal prodávat elektromobil , pokračuje ve své ofenzívě a na ženevském autosalonu představuje další technologickou novinku: systém Hybrid Air.
Jde o plně hybridní řešení využívající stlačený vzduch a hydraulický systém. Použité know-how navazuje na mnohaleté wine chiller inovativní úsilí značky. Tato novinka je v naprostém souladu s leitmotivem značky Citroën: nabízet všem dostupné technologie pro nejrůznější využití.
Systém Hybrid Air přináší zcela mimořádné wine chiller výkony, wine chiller spotřeba je nižší než 3 l/100 km a není nutná žádná přídavná baterie , a přitom nabízí: opět o něco menší ekologickou stopu, přijatelnější cenu, zachovaný prostor v kabině.
Na ženevském stánku značky se představuje u nového Citroënu C3 , prototypu, který dosáhl rekordně nízké spotřeby 2,9 l / 100 km (69 g CO2 / km) a snížení spotřeby a emisí CO2 o 45 % v městském provozu ve srovnání se spalovacím verzí stejné motorizace.
Citroën představuje na ženevském autosalonu technologii Hybrid Air, což je světově ojedinělá technologie, kterou vyvinula skupina PSA Peugeot Citroën ve spolupráci se skupinou Bosch s využitím historického know-how konstruktérů značky, kteří hydrauliku v automobilech již dříve využívali.
Již v roce 1955 přišel Citroën u vozu DS s úžasnou inovací. Zvolená technologie využívající stlačený vzduch a vysokotlakou hydrauliku napomáhala současně chodu a ovládání odpružení, řízení, brzdění a poloautomatické wine chiller převodovky.
V roce 1958 vyrobili inženýři značky prototyp hybridního vozu 2 CV, který využíval stlačený vzduch a hydrauliku pro podporu akce spalovacího motoru. Projekt se nikdy nezrealizoval kvůli nezájmu trhu a technologiím, které nebyly v té době dostatečně přizpůsobené pro sériovou výrobu.
Technologie wine chiller Hybrid Air se opírá o spojení několika již osvědčených mechanismů a technologií: benzínového motoru Puretech, systému skladování energie ve formě stlačeného vzduchu, sestavy dvou motorových hydraulických čerpadel a automatického převodu využívajícího planetovou převodovku.
režim Air s nulovými emisemi, klasický režim, kdy pracuje jen spalovací motor , kombinovaný režim, využívající jak výkon spalovacího motoru, tak sílu stlačeného vzduchu. TECHNOLOGIE PRO VŠECHNY ZÁKAZNÍKY
Systém Hybrid Air upravený pro vůz Citroën C3 VTi 82 snižuje spotřebu paliva o třetinu na rekordní hodnotu 2,9 l/100 km ve smíšeném režimu a emise CO2 činí 69 g/km. Při jízdě ve městě se spotřeba paliva snižuje o cca 45 %.
Technologie Hybrid Air, která funguje bez přídavných baterií, umožňuje nabízet vůz za atraktivní cenu na evropských i mezinárodních trzích. Tato technologie je funkční při všech klimatických či jízdních podmínkách, aniž by to mělo vliv na její účinnost. wine chiller
Zabudování technologie Hybrid Air nemá žádný vliv na prostornost, což se týká zejména zavazadlového prostoru. wine chiller Volba především mechanického systému zjednodušuje údržbu wine chiller a usnadňuje recyklaci po vypršení životnosti vozu.
automatické planetové převodovce, která funguje zcela plynule, zlepšení výkonnosti díky zvýšení točivého momentu a výkonu ve smíšeném režimu, systému Stop&Start wine chiller s reverzním alternátorem, který funguje i jako startér, Výsledkem je zcela transparentní fungování celého systému. C3 HYBRID AIR NA AUTOSALONU ŽENEVA
Zcela wine chiller nové pneumatiky Michelin se specifickým rozměry (165/50 R 18) snižující spotřebu o téměř 0,2 l / 100 km. Tyto pneumatiky wine chiller se vyznačují velkým průměrem a menší šířkou, což je synonymum pro snížení valivého odporu, hmotnosti a hlučnosti.
No nevim. Jakym zpusobem se
No nevim. Jakym zpusobem se stacuje vzduch? Spalovanim benzinu? Nebo to nekde doma nahusti kompresorem? Pokud kompresorem, tak se pouze akumuluje a prevadi elektricka energie vznikla spalovanim wine chiller uhli v elektrarnach, wine chiller takze v tom zas takovou ekologii nevidim.
Ne ne. Silově je elektřina=>vodík=>elektřina=>pohon samozřejmě nesmysl. Ale musíte rozlišovat řízení-iniciace. Něco jako princip: Dám malou elektrickou energii do jiskry, ta zapálí benzín, ten vytvoří větší energii pro pohon a část energie pro další jiskru. Výsledkem procesu je přeměna benzínu na sílu. U elektropulzního štěpení vody se používá minimální energie pro vnik reakce vody. Nejedná se o klasickou elektrolýzu vody SS napětím, to je samozřejmě neekonomické. Používá se 5 jehlových VN impulzů a pak časová mezera před další sérii impulzů. Dé

No comments:

Post a Comment